Βαθμολογία

Δημητρίου: «Το θέλαμε και οι δύο, αλλά κέρδισε η Λαμία»

Χωρίς βαθμούς έφυγε από το ματς με τη Λαμία ο Πανσερραϊκός, με τα «λιοντάρια» να μην καταφέρνουν να διατηρηθούν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων. Απο την πλευρά του, ο Παύλος Δημητρίου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο, ωστόσο οι Φθιώτες αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί.

«Ήρθαμε στη Λαμία για να διεκδικήσουμε κάτι θετικό για την ομάδα μας, αλλά η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν διαφορετική. Το παιχνίδι δεν είχε την καλύτερη ποιότητα αλλά είχε πάθος, είχε αγωνιστικότητα, το ήθελαν και οι δύο ομάδες και τελικά τα κατάφερε η ομάδα της Λαμίας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν φάσεις και περισσότερο προσπαθούσαν οι ομάδες από στημένα να πετύχουν ένα γκολ, αλλά τελικά δεν έγινε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λαμίας πήρε μέτρα, είχε πρωτοβουλία των κινήσεων και σε κάποια στιγμή που βρήκε χώρους έκανε το πρώτο γκολ. Μία φάση για μας που μπήκαμε από τα πλάγια δεν είχε καλό τελείωμα για να ισοφαρίσουμε. Ένα λάθος λίγο αργότερα έφερε το δεύτερο γκολ και νομίζω εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Καλή συνέχεια στον Γιώργο Βαζάκα και την ομάδα της Λαμίας και εύχομαι σε όσους εμπλέκονται με την ομάδα της Λαμίας και τους φιλάθλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές το ίδιο και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές και περιμένουμε τα επόμενα ματς», δήλωσε ο Δημητρίου.