Βαθμολογία

Ροδιά και Πουρνάρι από έναν βαθμό...

Την Κυριακή (20/12) ο Ροδιακός αναμετρήθηκε με το Πουρνάρι στο τελικο 2-2. Στο 20' ωραία ατομική ενέργεια του Τόρη, πλάσαρε και 1-0. Στο 30' σέντρα του Γάλου, ο Φωτίου κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλάσε το 2-0.

Για τους γηπεδούχους άλλες φάσεις στο 60' ο Τζόγκας από καλή θέση σούταρε η μπάλα λίγο άουτ. Στο 70' ο Γάλος πλάσαρε δεν μπόρεσε όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τέλος στο 93' ο Κακαβίτσης πλάσαρε από την μικρή περιοχή αλλά ο κίπερ έδιωξε την τελευταία στιγμή.

Για το Πουρνάρι στο 55' ο Τσιαμούρας με πλασέ μείωσε σε 2-1. Στο 78' σέντρα του Γαρυφαλλόπουλου κεφαλιά ο Τσιαμούρας και 2-2. Στο 80' ο Τσιαμούρας σουτ δίπλα από το δοκάρι, στο 85' σουτ του Κρητικού λίγο άουτ και στο 87' ο Γαρυφαλλόπουλος στην πλάτη της άμυνας διαγώνιο σουτ η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

*Διοίκηση, προπονητής και παίκτες εύχονται στον παίκτη Βασίλη Κακαβίτση που έφερε η γυναίκα του δίδυμα αγοράκια μέσα στην βδομάδα να τους ζήσουν!

Ροδιακός (Μιχάλης Μαλαμάς): Μπουλαμάτσης, Κάϊο, Βόγγολης, Λόλας, Πουρουτίδης, Γεροστέργιος, Τζόγκας, Φωτίου (67' Γκατζούλης Π.), Μπαλκούρας, Τόρης (58' Κακαβίτσης), Γάλος (83' Πατρίκου).

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Γ., Ζαϊρες, Σφέτσος (75' Πατσώνης), Γούργος, Γκέκας (80' Κρητικός Ν.), Πάσχος, Κρητικός Μ., Νεμπεγλέρας, Ζιούστης, Τσιαμούρας, Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Τέγος Α., Κοτούμπας.

Βάσω Γκατζούλη