Βαθμολογία

Τριάρα το Μεσοχώρι!

Το Μεσοχώρι επικράτησε με σκορ 3-1 της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια για την απώλεια του νεαρού διοικητικού  που χάθηκε στο παιχνίδι με την Βερδικούσια Πατσιτού Αθανασίου. Επίσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Για τους γηπεδούχους στο 13' κάθετο δοκάρι είχε ο Κουζιώνης. Στο 50' με καρφωτή κεφαλιά ο Τσιάρας (άλλαξε όλο το ματς από την ώρα που μπήκε) έκανε το 1-0. Στο 67' πέναλτι κέρδισε ο Ακριβόπουλος εκτέλεσε ο Τσιάρας και 2-0. Στο 82' ο Δαλώσης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Και στο 87' πέναλτι κέρδισε ο Τσιάρας και ο ίδιος παίκτης το τελικό 3-1.

Για τους φιλοξενούμενους οι Γεωργάκης, Βαλιάκος έχασαν καλές ευκαιρίες, ενώ το Μεγάλο Ελευθεροχώρι έχει παράπονα για τα δύο πέναλτι και για την κόκκινη κάρτα του Γραμμένου Α. στο 75.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος, (46' Τσιάρας), Πατσιτός Θ., Χρόνης, Μαρκούγιας (78' Καλογιάννης), Φράντζας Ρ., Ακριβόπουλος, Κουζιώνης, Φακίτσας Σ., Σιαμαντούρας, Σαπουνάς (68' Αλυπρασίτης).

Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπούρας): Γιαννάκος Α.Ι., Μητούλας (83' Μπρέλλας), Γραμμένος Α, Λυμπίκης Α., Παππάς, Γεωργάκης (80' Δαλώσης), Βαλιάκος Μ., Λυμπίκης Η., Θανασούλης (75' Ξεφτέρης Χ.), Τάμπλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Κεραμίδας, Δήμου.

Βάσω Γκατζούλη