Βαθμολογία

Aπό έναν βαθμό Μελία και Διογένης

Ένα ενδιαφέρον ματς έγινε στην Μελία για την Β' ΕΠΣΛ, όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Διογένη. Τελικό αποτέλεσμα 2-2. Για τους γηπεδούχους στο 14' πλάσαρε π Σφέτσος μέσα απ' την περιοχή η μπάλα δίπλα στο δοκάρι. Στο 15' ο ίδιος παίκτης νέος σουτ και 1-0. Στο 20' σουτ του Μπάγια  η μπάλα δίπλα στο δοκάρι.

Στο 30' σουτ του Χασιώτη η μπάλα λίγο άουτ. Στο 40' φάουλ του Κατσίκη έξω από την περιοχή, η μπάλα στο δεξί γάμα και 2-0. Στο 50' πέναλτι ο Βολιωτόπουλος το κέρδισε και το εκτέλεσε ο ίδιος και 2-1. Στο 60' σύγχιση στην περιοχή της Μελίας ο Αγγελακόπουλος αυτογκόλ και 2-2.

Κάποιες ακόμη φάσεις για τους γηπεδούχους. Στο 44' ο Κωσταρέλλος Μ. βρέθηκε τετ α τετ όμως ο κίπερ μπλόκαρε. Στο 70' χαμένες ευκαιρίες με τους Σφέτσο και Μπάγια.

Ένωσις Μελίας (Ηλίας Αράπης): Ματούλας, Κωσταρέλλος Δημ., Κωσταρέλλος Δήμος, Αντωνόπουλος (25' λ.τ. Κατσίκης), Αγγελακόπουλος, Αθανασίου, Αμαρλαριώτης (70' Νταλαμπύρας), Χασιώτης, Σφέτσος, Κουκουτάρας (40' λ.τ. Μανώλης), Μπάγιας.

Διογένης Λάρισας Γιώργος Κύργιας): Βουλγαράκης, Αδάμου, Κύργιας, Καραγιάννης, Αγγελίκας, Μπαλοδήμος, Μιχαήλ, Αλεξίου, Αλντίνιο, Βολιωτόπουλος, Μπουντραγκένιο.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Μίχος, Καραθάνος.

Βάσω Γκατζούλη