Βαθμολογία

Πήρε τον βαθμό ο Μελιβοιακός

Ο Μελιβοιακός αγωνίστηκε εκτός έδρας κόντα στον Χείμαρρο Μαρμαρίνης και πήρε έναν βαθμό στο τελικό 0-0. Το ματς ήταν καλό και είχαμε ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Για τους γηπεδούχους στο 20' ο Περδικούλης εκτέλεσε το φάουλ ο τερματοφύλακας έδιωξε πάνω από την εστία. Στο 30' ο ίδιος παίκτες εκτέλεσε ξανά το φάουλ, η μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 70' ο Ζαϊμι πήρε απ' τον Μπατσίκα, αυτός έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 80' ο Μπικάκης έστρωσε στον Μπατζογιάννη έκανε το σουτ η μπάλα στο δοκάρι. Και στου 85' ο Μπατζογιάννης έσπασε στον Μπικάκη αυτός πήρε την κεφαλιά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Για τους φιλοξενούμενους στο 35' ο Γραμμένος έβγαλε όμορφη σέντρα δεν κατάφερε κάποιος όμως να την εκμεταλλευτεί. Στο 40' σουτ καλό του Παπαρίζου η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 50' σουτ καλό του Καλόγηρου λίγο άουτ. Στο 60' ύστερα από σέντρα του Λαδά ο Μπάτσικας έκανε το σουτ η μπάλα στο δοκάρι. Στο 70' ύστερα από σέντρα του Καλόγηρου ο Βαλάρης έστειλε την μπάλα πάνω στο δοκάρι. Τέλος στο 72' σουτ καλό του Παπαρίζου Μ. σε κόρνερ ο κίπερ.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Δημήτρης Νικόπουλος): Μπρούσας, Μάρκου, Μιχαλόπουλος, Ακρίβος, Τζιούρας (30 λ.τ. Νάστας), Μπάτσικας, Νταλίπι, Ζαϊμι, Μπατζογιάννης, Μπικάκης.

Μελιβοιακός (Σπύρος Ευαγγέλου): Μακρής, Μπάτσικας, Γραμμένος, Μπασιάνας, Μαλαχτάρης, Νούνε (50' Καμιλλάρης), Λαδάς, Γκαράνεζ (65' Βαλάρης), Καλόγηρος, Παπαρίζος Μ., Λόλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Τσακνάκη, Αθανασούλας.

Βάσω Γκατζούλη