Βαθμολογία

Παναγόπουλος: Δύο τέρματα από δύο ατομικά λάθη...

Ο τεχνικός των Τρικάλων Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μετά την ήττα από την ΑΕΛ ανέφερε: Καλά Χριστούγεννα αρχικά και ευτυχισμένο το νέος έτος. Ένα προσωπικό μου σχόλιο πριν ξεκινήσω είναι πως βρίσκομαι σε μία πόλη που πέρασε δύο φορές τη μία 91 μέρες και την άλλη 56 αλλά για μένα αυτά είναι σαν μήνες και όχι σαν μέρες. Εγώ όπου και αν πάω ψάχνω κίνητρο για να γίνω καλύτερος και η ΑΕΛ είναι μία τέτοια ομάδα που μπορεί να σε βοηθήσει.

Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αγωνιστικά και καλά διαβασμένοι στον γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεχθήκαμε δύο τέρματα ακόμα μία φορά και με δύο ατομικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό είναι που με προβληματίζει αρκετά.

Από εκεί και πέρα είναι δίκαιη νίκη πέρα ως πέρα για την ΑΕΛ και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια. Από εκεί και πέρα εύχομαι να βρει τον δρόμο της και να φύγει από αυτή τη κατηγορία. Επειδή δεν μου αρέσει να χαιδεύω τα αυτιά  κανενός, έχουν περάσει αρκετοί σημαντικά πρόσωπα από αυτή την ομάδα και δεν θέλω να δώσω αξία σε κάποια πρόσωπα. Δεν έγινε το παραμικρό και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες των Τρικάλων ματώνουν τη φανέλα και προσπαθεί αυτό θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας , σήμερα εμείς φεύγουμε με ήττα και όλοι πρέπει να ξέρουν πως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Έχει τρία αποτελέσματα την νίκη την ισοπαλία και την ήττα.

Παντελής Ριζογιάννης (παίκτης Τρικάλων): Όπως είπε και ο προπονητής μου κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά από ατομικά λάθη χάσαμε ένα παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ που πέτυχε αυτή τη νίκη. Είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει ν βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες αλλά και τους φιλάθλους, που δεν τους δώσαμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μία καλή ομάδα.