Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για τον Οικονόμο

Την ήττα γνώρισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης εντός έδρας από τη Νίκη Νόλου με σκορ 0-2 για τη 17η αγωνιστική. Ο Μπαλαράμπε άνοιξε το σκορ στο 62' αξιοποιώντας την παράλληλη σέντρα του Καραγιάννη εντός περιοχής, ενώ το δεύτερο τέρμα ήρθε επτά λεπτά αργότερα.

Συγκεκριμένα, ο Ιβανίδης βγήκε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Κανελλόπουλο και ο τελευταίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-2, καθώς απέφυγε και τον τερματοφύλακα Γούπο.

Με 26 βαθμούς οι Βολιώτες μοιράζονται την 4η θέση με Θεσπρωτό και Πύρασο, έχοντας πάντα την εκκρεμότητα του -6 από την περσινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. Από την άλλη ο Οικονόμος δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς αν και προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις όπως σε κάθε ματς.

ΟIKONOMOΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Αγρόδημος, Κορομηλάς, Καραγκούνης Καραγιάννης, (81' Νάνος), Σενκάι (76' Μάνικος), Παπαγεωργίου, Βούζας, Μπαλής, Καμπέρης (46' Τόλιος), Σιάτρας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κώστας Βελιτζέλος): Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Ναουμίδης, Χολέβας, Αλεξανδρής (46' Κοτίτσας), Μπιτσάκος (66' Κυπτίου), Μέτσε (80' Νάκας), Ιβανίδης, Μπαλαράμπε, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρυπίδης, Ταγκαρίδης, Μίσκος (Πέλλας).