Βαθμολογία

Πέρασε από το Δαμάσι ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να πάρει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στην δύσκολη έδρα του Δαμασιακού με σκορ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν απέναντί τους έναν μαχητικό αντίπαλο με σοβαρές όμως απουσίες πήραν το τρίποντο και ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων εξ' αυτών περίπου 150 από τα Φάρσαλα και συνολικά το ματς είχε περίπου 400 φιλάθλους. Η μέρα ήταν πολύ καλή για μπάλα και το παιχνίδι ήταν όμορφο. Αγωνιστικά η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Αχιλλέα στο 10' όταν ο Μπλατσέρη έκανε το σουτ αλλά ο κίπερ του Δαμασιακού έκανε μεγάλη απόκρουση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επαναφορά το ριμπάουντ πήρε ο Πλιάγκας και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 15' ο Λόλας έκανε το σουτ απέκρουσε με τα πόδια ο Γκικούδης το ριμπάουντ ο Λέτσιος Α. και το σουτ που έκανε πήγε άουτ.

Στο 24' φάουλ του Βούλγαρη εντυπωσιακά ο Μαστοροδήμος σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Μπένος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γανός έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στοπ 50' ο Πλιάγκας βρέθηκε μόνος του πλάγια δεξιά το σουτ του πήγε άουτ. Στο 55' καλό σουτ από τον Γεωργατζά από πλάγια δεξιά η μπάλα λίγο άουτ. Στο 60' ωραία σέντρα από τον Τζουμάκα που έβγαλε τετ α τετ τον Λόλα αυτός όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 82' ο Μπένος έβγαλε όμορφη σέντρα στον Βούλγαρη και ο τελευταίος από πολύ δύσκολη θέση με σουτ έκανε το τελικό 0-2.

*Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων Χρήστος Μπασαγιάννης ευχαριστεί τη διοίκηση του Δαμασιακού για την άψοξη φιλοξενία και τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη που βοήθησε για να πάνε όλα καλά και θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Δαμασιακός (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Μπακαϊμης, Γεωργατζιάς, Λέτσιος Κ., Λούτσος (90' Βίδρας Θ.), Τζουμάκας, Γανός, Λέτσιος Α. (82' Μουσιάρης Θ.), Μουσιάρης Δ. (89' Λέτσιος Α.), Λόλας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Τσανάκας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (65' Κομισόπουλος), Τσετεροκλής, Μπλατσέρη (70' λ.τ. Μαλάκος), Μπένος, Βούλγαρης (83' Φιλιππούλης).


Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Γκάγκας, Τσακνάκης.