Βαθμολογία

Νίκη σε δέκα λεπτά για την Βαμβακού

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς φιλοξένησε και κέρδισε τον Άρη Κουλουρίου με 4-2. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο και τα τέσσερα των γηπεδούχων μπήκαν σε διάστημα 10 λεπτών.

Πρώτα στο 5ο λεπτό ο Αρσενόπουλος Βαγγ. θα κάνει το 1-0, στο 8' ο Ανδρεόπουλος το 2-0, στο 11' πάλι ο Αρσενόπουλος Βαγγ. με λόμπα το 3-0 ενώ το 4-0 στο 15' ο Βόπης.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι είναι να μειώσουν. Πρώτα σε 4-1 στο 35' με τον Κωτάκο και ο ίδιος θα κάνει το 4-2 στο 40'. Να αναφέρουμε οτι οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα απο την διαιτησία και ευχαριστούν την φιλοξενία του Ατρομήτου.

Ατρόμητος Βαμβακούς(Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Μορφογιάννης Β., Αρσενόπουλος Βασ., Γκούνος, Μαργαριτόπουλος Ν., Βόπης, Κατσανάκης, Φλώρος, Αρσενόπουλος Βαγγ. (87' Μαργαριτόπουλος Κ.), Ανδρεόπουλος, Πέτσας (91' Μορφογιάννης Τ.)                                                  

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Δημητρίου, Μηχόπουλος, Μπακαβέλος (35' λ.τ Παρλιγκιώτης Μ.), Φασούλας, Κατσής, Νεράτζης, Παρλιγκιώτης Απ., Κωτάκος, Παπαγεοργίου, Γαριφαλόπουλος, Λευτέρης.                                                           

Διαιτητής : Γρηγοριάδης. Βοηθοί: Κοντοβασίλης, Κουβάτας.

Βασίλης Παπαχατζής