Βαθμολογία

Ο Δαλαμπύρας της τελευταίας στιγμής!

Με ένα γκολ, όλα τα... λεφτά του Χρήστου Δαλαμπύρα, ο Αετός Μακρυχωρίου πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 κόντρα στην Δήμητρα Γιάννουλης. Το ματς ήταν καλό χωρίς όμως πολλές φάσεις.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο πρώτο μέρος δύο καλές φάσεις με τον Χατζηγρηγορίου αλλά δεν κατέληξαν σε γκολ. Στο δεύτερο μέρος σημειώθηκαν τρία γκολ και κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 46' σέντρα του Τίκου και ο Πολύζος με σουτ μέσα στην περιοχή το 0-1.

Στο 53' έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 75' ο Μακρής για την Γιάννουλη έφερε το ματς στα ίσα μετά από κόντρα που έγινε.

Στο 78' ο Μανάκας το φάουλ, σε κόρνερ ο κίπερ του Αετού. Και στο 87' ο Δαλαμπύρας με εξαιρετικό φάουλ από πλάγια αριστερά έκανε το 1-2, ένα γκολ πραγματικά υπέροχο!

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης, Αμπατζίδης, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μπαμπάλης, Γκουντρουμπής, Μανάκας, Κατσαμάκας (63' Χατζηγρηγορίου Α.), Χατζηγρηγορίου Κ., Μακρής.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Αργύρης, Τίκος, Πολύζος, Δάσσιος Γ., Παυλόπουλος, Τέας (78' Γκαραλιάκος), Παπαδημητρίου, Γκαμπέτας (51' λ.τ. Δαλαμπύρας), Νικούλι, Κουσιώρας (65' Καλπίας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Αναστασίου, Τσατσαρώνης.