Βαθμολογία

Ματσάρα χωρίς νικητή

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων και Δάφνη Γλαύκης ήρθαν ισσόπαλοι με σκορ 3-3. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο! Στο πρώτο ημίχρονο έσπασαν τα δοκάρια. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο. Ένα με τον Βράκα και ένα με τον Ρουμελιώτη. Απο την άλλη δοκάρι είχε ο Φώτος. 

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 55' με τον Βράκα. Η απάντηση ήρθε πέντε λεπτά απο μια βολίδα του Μπατσογιάννη. Ο ίδιος θα κάνει το 1-2 με ατομική ενέργεια στο 65'. Το 1-3 θα γίνει απο τον Σπανούλη με σουτ στο 68'. Όμως οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν. Πρώτα μείωσαν με το τακουνάκι του Κούσια και ισσοφάρησαν στο 79' σε 3-3 με τον Μπακαρτζή. Μάλιστα έχουν παράπονα για την διαιτησία.

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης) : Παυλόπουλος, Τσιφλίζογλου (29' λ.τ. Πλιάγκας), Μπίλης, Παναγιώτου, Μπακαρτζής, Μούμος,Κουσιάς, Ευαγγέλου (60' Βιλανάκης Γ.), Αντωνόπουλος (75' Σαλγκάρης), Ρουμελιώτης, Βράκας.

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσούτσας, Υφαντής,Μπιρόλ, Βεργής, Κολιοφούτης, Μπατζογιάννης, Τσιόλης Ν., Φώτος (79' Σπανούλης), Αγγελακόπουλος (Βράκας Χ.).

Διαιτητής : Μπουρουζίκας. Βοηθοί : Καρακώστας, Ακρίβος.

Βασίλης Παπαχατζής