Βαθμολογία

Νίκη η Πελασγιώτιδα, πολλά παράπονα η Κοιλάδα!

Η Πελασγιώτιδα αντιμετώπισε την Κοιλάδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 90' με τον 15χρονο Γιώργο Μαρουσούλη. Το ματς ήταν δυνατό και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα. Όπως μας ανέφεραν στο 15' ο 2ος βοηθός ακύρωσε γκολ του Γκέρσι, ενώ στο 70' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να ολοκληρώση τη φάση, αφού ο επόπτης έδειξε πως είναι σε θέση οφσάιντ με τους φιλοξενούμενους να λένε πως η φάση ήταν κανονική.

Στο 89' η Κοιλάδα φωνάζει ξανά για πέναλτι στον Γκέρσι που δεν δόθηκε. Η Κοιλάδα ευχαριστεί την Πελασγιώτιδα για την φιλοξενία και θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

*Ο πρόεδρος της Κοιλάδας αναφέρει πως όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για τον ίδιο είναι αναληθή.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Κιος Σ., Μιχαήλ, Τέλιος, Κατράνας, Κατσάβας, Τσαβαλιάς (70' Λαζαρίδης), Τσέλας, Γελαλής (50' Μαρουσούλης), Τεκέδης (75' Αναστασίου), Δαμασιώτης,

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρμπος, Σδράλης Β., Ανδρεάκης, Τέλιος, Μπούρης, Καζάνι Κ., Ευθυμιάδης, Ζησόπουλος (77' Πιστάλης), Γκομοσίδης, Κατσούλης (70' Ψαρούδης Δ), Καζάνι Γ.

Διαιτική τριπλέτα: Χήτος, Τζιμούρτος, Σπανούλης.

Χρήστος Γκατζούλης