Βαθμολογία

Από το πρώτο ο Απόλλων

Τη νίκη με σκορ 0-4 πήρε ο Απόλλων ενάντια στην Δόξα Βλαχογιαννίου. Όλα τα γκολ τα πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο και κλείδωσε την νίκη. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Νάστας θα ανοίξει το σκορ.

Το 0-2 θα γίνει από τον Μπόντε στο 20' ενώ ο Παλάσκας θα κάνει το 0-3 στο 32'. Το τελικό 0-4 θα γίνει από το δεύτερο τέρμα του Μπόντε. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Λιόλιο, Σουφχάρα και Πατσιωτό.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Παλάσκα ενώ το Βλαχογιάννι είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Ιωαννίδη και Κοντοθανάση Δ. Να σημειωθεί ότι ο Απόλλων τελείωσε με δέκα παίκτες αφού ο Καρακώστας που έγινε αλλάγη τραυματίστηκε και δεν υπήρχε άλλη αλλαγή.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Ξεσφύγγης, Βάλλας, Αθανασούλης (46' Κοντοθανάσης Β.), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Δ., Ζηρδέλης (15' λ.τ Κουρουμπίνος), Πατσιωτός (46' Μήσιος Δ.), Αλεξίου.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλας, Αντωνόπουλος (55' Νάτσης), Γιαννακόπουλος, Σκάκος, Κολιός, Κουρδής, Κούρος, Νάστας, Παλάσκας (85' Καρακώστας), Κυριάκος, Μπόντε (60' Κουβελάς).

Διαιτητής : Κορέστης. Βοηθοί: Νατσιούλας, Πατέτσος.

Βασίλης Παπαχατζής