Βαθμολογία

AEΛ-Πιερικός/Αρχέλαος στις 18:30 αλλά...

Ένα ακόμη δυνατό αντίπαλο καλείται να αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, καθώς υποδέχεται στο κλειστό του Αλκαζάρ, τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης. Στόχος για την ομάδα μας δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση της νίκης και της επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εκτός έδρας ήττα, τη μοναδική μετά από 11 αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Αίολο Αστακού.

Ο αγώνας τελικά ορίστηκε να ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα, ωστόσο η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ οφείλει να κάνει γνωστό ότι ζήτησε τον ορισμό του αγώνα είτε το Σάββατο, είτε την Κυριακή στις 20:00 προκειμένου οι φίλαθλοι να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο κλειστό του Αλκαζάρ, μιας και αύριο Κυριακή στις 18:00 η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ υποδέχεται την αντίστοιχη των Τρικάλων στο AEL FC Arena. Δυστυχώς, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τα αιτήματα η διοίκηση του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης δεν συμφώνησε, με αποτέλεσμα ο αγώνας απλά να οριστεί για αύριο Κυριακή στις 18:30. Ωστόσο αμφιβάλλουμε αν ο αγώνας ξεκινήσει τη συγκεκριμένη ώρα, κάτι που έχουμε ήδη επισημάνει προς όλες τις πλευρές, μιας και στο ίδιο γήπεδο, στις 17:00 πραγματοποιείται αγώνας βόλεϊ της ανδρικής ομάδας της ΕΑΛ, και είναι άγνωστο πότε αυτός θα ολοκληρωθεί για να αποδεσμευθεί ο αγωνιστικός χώρος!

Η ομάδα μας πάντως είναι έτοιμη για μία ακόμη αγωνιστική να διεκδικήσει τη νίκη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα, με το τεχνικό επιτελείο να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον τραυματία Γιώργο Βλαχούλη.