Βαθμολογία

Ο Κεραυνός Δένδρων τίμησε τον Βασίλη Τσιάτα

Την Παρασκευή (18/12) πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση από τον Κεραυνό Δένδρων για τον επί πολλά έτη χορηγό της ομάδας κ. Βασίλη Τσιάτα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο cafe bar Meat Me στον Προφήτη Ηλεία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρευρέθησαν σύσσωμη η διοίκηση του Κεραυνού με τον πρόεδρό της κ. Χρήστο Γκανάτσιο, τον προπονητή κ. Φάνη Μπαντραλέξη καθώς και τους παίκτες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι σύζυγοι των μελών της διοίκησης της ομάδας.

Ο κ. Βασίλης Τσιάτας ξεκίνησε ως παίκτης από τον Κεραυνό Δρυμού, πέρασε από την ΑΕΛ, μετά αγωνίστηκε στον Απόλλωνα, στο Ομορφοχώρι και στο Ζάρκο που όπως μας είπε είχε προπονητή τον κ. Θοδωρή Σκύφτα και η ομάδα από το Γ' τοπικό ανέβηκε τρεις κατηγορίες.

Ο κ. Βασίλης Τσιάτας ακόμη και στα 49 του χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Κεραυνού. Την σημερινή όμως μέρα τιμήθηκε για την συνολική του προσφορά στην ομάδα αφού για πολλά έτη είναι χορηγός.

Η επιχείρηση του κ. Τσιάτα έχει την επωνυμία (Τσιάτα Θεοφανώ Κ.ΣΙΑ). Έχει είδη αρτοποιείας και βρίσκεται στην διεύθυνηση Πολυξένη Ζήλου 8 απέναντι από το μπόουλινγκ.

Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος κ. Χρήστος Γκανάτσιος ο οποίος έδωσε την τιμητική πλακέτα στην σύζηγο του χορηγού κ. Τσιάτα και τους ευχαρίστησε για την συνολική προσφορά τους.

Μέσα σε αυτή την όμορφη βραδιά όλοι θυμήθηκαν τον παίκτη τους Θανάση Γκάτη που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή και όλη η ομάδα στη μνήμη του φοράει τη φανέλα με το πρόσωπό του. Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη και ο Κεραυνός Δένδρων έδωσε την υπόσχεση να την επαναλαμβάνει για πολλά χρόνια.