Βαθμολογία

Παναγόπουλος: «Δεν θα παίξουμε ταμπούρι με την ΑΕΛ»

Σε ρυθμούς ΑΕΛ κινούνται τα Τρίκαλα. Αυτό τόνισε την Παρασκευή (18/12) ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, με τον τεχνικό του ΑΟΤ να υπογραμμίζει ότι η ομάδα του δεν θα κλειστεί στην άμυνα στο ματς που θα γίνει στο «AEL FC Arena».

«Η πίεση μετά και το αποτέλεσμα του Kυπέλλου θα είναι από την πλευρά της ΑΕΛ, που θα θέλει να αποδείξει πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Δεν θα παίξουμε αμυντικά, δεν θα παίξουμε ταμπούρι. Το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα έχει άγρια ομορφιά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», είπε ο Παναγόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100».

Παράλληλα, ο προπονητής των Τρικάλων προανήγγειλε και νέες μεταγραφικές κινήσεις, λέγοντας σχετικά: «Αποκτήσαμε ήδη δύο παίκτες που θα παίξουν από Γενάρη, θα αποκτηθούν σίγουρα και άλλοι». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για την επιστροφή του Αρσενίεβιτς: «Είναι καλό ότι επέστρεψε, αυτό βοήθησε στην ψυχολογία όλων γιατί είμαστε μία οικογένεια. Τον υπολογίζω για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι σε καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό λόγω της απουσίας του από τα τελευταία παιχνίδια».

Για την αντιμετώπιση του ΑΟΤ από τις υπόλοιπες ομάδες: «Από τη στιγμή που είσαι ψηλά στη βαθμολογία και παίζεις καλό ποδόσφαιρο όλοι σε υπολογίζουν και σε πολλές περιπτώσεις, όπως είδαμε και με τη Λαμία, οι ομάδες παίζουν κλειστά πίσω».