Βαθμολογία

«Διαζύγιο» και με Σιατραβάνη στην Παναχαϊκή

Οι αποχωρήσεις παικτών δεν έχουν τελειωμό για την Παναχαϊκή και το μεσημέρι της Παρασκευής (18/12) σειρά να φύγει πήρε ο Σάββας Σιατραβάνης. Ο 23χρονος μέσος έλυσε συναινετικά το συμβόλαιό του με τους «κοκκινόμαυρους», οι οποίοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Σιατραβάνης, λοιπόν, μπαίνει σε αναζήτηση της νέας του ομάδας και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη.

Η ΠΑΕ τόν ευχαριστεί για την επαγγελματική στάση που επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας και του εύχεται ολόψυχα να είναι πάντα υγιής και να πετύχει στην καριέρα του όσα επιθυμεί».

Τέλος από την Παναχαϊκή και ο Αθανασόπουλος

Τα «διαζύγια» καλά κρατούν στην Παναχαϊκή και μετά τον Σάββα Σιατραβάνη οι Αχαιοί αποχαιρέτησαν και τον Χρήστο Αθανασόπουλο την Παρασκευή (18/12). Ο 33χρονος τερματοφύλακας, λοιπόν, έλυσε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με τους «κοκκινόμαυρους», οι οποίοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Αθανασόπουλο. Άπαντες στην ΠΑΕ του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και να έχει υγεία αυτός και η οικογένειά του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Παναχαϊκής.