Βαθμολογία

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι βγάζουμε δύναμη και πάθος»

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασαν τα Χανιά μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Πανθρακικό και ο Γιώργος Λυρώνης ήταν περιχαρής μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Κρητικών απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι τον χαροποιεί το γεγονός πως βγάζουν δύναμη και πάθος στα παιχνίδια.

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν μεγαλύτερο αντίπαλο που βρίσκεται σε ανοδική πορεία τους δύο τελευταίους μήνες. Το έργο μας ήταν από την αρχή δύσκολο, αλλά θέλαμε πολύ το παιχνίδι αυτό και την πρόκριση. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι τα παιδιά στα δύο τελευταία παιχνίδια βγάζουν δύναμη και πάθος, δηλαδή όλα όσα πρέπει να έχει μία ομάδα που θέλει να πάει στο παραπάνω επίπεδο.

Προηγηθήκαμε για τέταρτο παιχνίδι που είμαι εδώ, αλλά μετά χάσαμε τον δρόμο μας. Ελέγχαμε το ματς, παρά την ισοφάριση, και στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε. Στο δεύτερο πήγαμε εξίσου καλά, είχαμε δοκάρι και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανθρακικός προηγήθηκε. Δείξαμε μεγάλη ψυχική δύναμη, ισοφαρίσαμε και σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μένει είναι να πάρουμε τη νίκη στην Ελευσίνα και να κλείσουμε ιδανικά τη χρονιά», δήλωσε ο Λυρώνης. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τις μεταγραφές: «Θα γίνουν μεταγραφές, γιατί η ομάδα έχει στόχο. Ο ένας επετεύχθη και ο άλλος είναι στο πρωτάθλημα. Ακόμα είναι νωρίς, δεν έχουμε βγει εκτός πρωταθλήματος. Το δικό μου σκεπτικό είναι ότι σε κάθε πόλη υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, απλά χρειάζονται μία ευκαιρία. Βλέπω παιδιά από το τοπικό και θα τους δώσουμε ευκαιρία».

Για το πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν τα Χανιά στο Κύπελλο Ελλάδας: «Είναι θέμα κλήρωσης και πόσο τυχερός θα είσαι. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και θα δούμε».