Βαθμολογία

Δυναμική παρουσία για το ΝΟΛ

Δυναμικό και γεμάτο το Σαββατοκύριακο του προαγωνιστικού τμήματος του Ν.Ο.Λ. καθώς στις 19 και 20 Δεκεμβρίου τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε Πτολεμαΐδα και Καρδίτσα με σκοπό τη συμμετοχή τους σε δύο αγώνες.

Οι 7οι  « ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ » αγωνιστικών & προαγωνιστικών κατηγοριών, θα πραγματοποιηθούν σε πέντε αγωνιστικές ενότητες 18-20/12/15 και θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας, με συμμετοχή 31 συλλόγων και 530 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί αθλητές του Ν.Ο.Λ. ηλικιών 11-12 ετών που θα συμμετέχουν στους αγώνες στοχεύουν ψηλά καθώς οι χρόνοι θα χρησιμοποιηθούν για τους Χειμερινούς – Πανελλήνιους αγώνες κατηγοριών 2016 και για τη σειρά κατάταξης στους χειμερινούς αγώνες προαγωνιστικής κατηγορίας 2016.

Οι κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών « ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2015» , θα πραγματοποιηθούν σε τρείς αγωνιστικές ενότητες 19-20/12/15 και θα διεξαχθούν στο Κλειστό Κολυμβητήριο Καρδίτσας και θα συμμετέχουν οι μικρότεροι της προαγωνιστικής του Ν.Ο.Λ.  9-10 ετών έτοιμοι να αγωνιστούν με παιδιά όχι μόνο από τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. εύχεται στους αθλητές και τους προπονητές τους καλή επιτυχία.