Βαθμολογία

Κληρώνει την Παρασκευή

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή (18/12, 11:30) στην ΕΠΟ όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (17/12). Αναλυτικά αναφέρεται:

«Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή θα διενεργηθεί η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2015-2016».

Η προκήρυξη αναφέρει για την 3η φάση:
«Θα λάβουν μέρος οι δέκα εξι (16) ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 2ης Φάσης Θα διεξαχθούν οκτώ (8) διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

Από τις δέκα έξι (16) ομάδες που προκρίθηκαν από τη 2η φάση οι οχτώ (8) ομάδες, που κατέλαβαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, θα συγκροτήσουν το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και οι υπόλοιπες οχτώ (8) ομάδες θα συγκροτήσουν το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Κάθε μία ομάδα από το πρώτο γκρουπ θα κληρωθεί με μια ομάδα από το δεύτερο γκρουπ. Στους αγώνες της 3ης φάσης γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας και οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας. Οι οχτώ (8) νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση».