Βαθμολογία

«Ελπιδοφόρα τα μηνύματα από τους νεαρούς παίκτες»

«Αντίο» στο Κύπελλο Ελλάδας είπε ο Πανσερραϊκός μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ο Παύλος Δημητρίου είδε πράγματα που τον ικανοποίησαν ενάντια στους Αρκάδες. Ο τεχνικός των «λιονταριών», λοιπόν, τόνισε ότι οι νεαροί παίκτες που χρησιμοποίησε έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

«Από το σημερινό παιχνίδι αυτό που θέλαμε ήταν να έχουμε μια καλή απόδοση, μία καλή εικόνα, αν αυτή την εικόνα μπορούσαμε να την μεταφράσουμε και σε ουσία θα ήταν κάτι καλό. Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία, θα μπορούσαμε να φτάσουμε και σε ένα γκολ, όμως δεν έγινε και ιδιαίτερα μετά το γκολ του Αστέρα πιστεύω πως τα παιδιά πίστεψαν πως είναι δύσκολο να κάνουν κάτι και εκεί χάσαμε μέτρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έχοντας το σκορ και με τους ικανότατοuς παίκτες έπραξε όπως έπρεπε να πράξει, δηλαδή είχε την κατοχή, κυκλοφορούσε την μπάλα σε όλο το γήπεδο, εμείς παίξαμε έναν άλλο ρόλο σε αυτό το ημίχρονο αλλά ξέραμε εξ αρχής ότι είχαμε απέναντί μας μία εξαιρετική ομάδα.

Νομίζω πως από αυτό το παιχνίδι μόνο να κερδίσουμε είχαμε, κερδίσαμε αρκετά πράγματα και ένα από αυτά η εικόνα των νεαρών παικτών που μας κάνουν να ελπίζουμε σε αυτούς. Αυτό θέλαμε να δούμε και στα δύο παιχνίδια, και στη Μυτιλήνη και εδώ, θέλαμε να δούμε τις δυνατότητες αυτών των παιδιών που δεν είχαν μέχρι τώρα παρουσία σε αγώνες και νομίζω ότι πράγματι είναι ελπιδοφόρα τα μηνύματα. Εύχομαι στον Αστέρα καλή συνέχεια, είναι εξαιρετική ομάδα και στον Πανσερραϊκό να πάμε στη Λαμία και να συνεχίσουμε ένα βήμα μπροστά την πορεία που ξεκινήσαμε πριν από τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο Δημητρίου.

Ενώ για τον αγώνα με τη Λαμία σημείωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, για τον Πανσερραϊκό όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάς είναι να έχεις καλή απόδοση, να μπαίνεις στο παιχνίδι με διάθεση και, αν είσαι καλός, έχεις ελπίδες να νικήσεις».