Βαθμολογία

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο τερματοφύλακας Γεωργίου

* Εκπληκτικές οι επεμβάσεις του στο ντεμπούτο του με την Φαρκαδόνα

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του τερματοφύλακα της Α.Ε. Φαρκαδόνας Γιώργου Γεωργίου στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο την Τετάρτη (16/12), όπου η ομάδα των Τρικάλων επικράτησε με σκορ 0-1 για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Πολύ καλή εμφάνιση του 21χρονου τερματοφύλακα που στο ντεμπούτο του έδειξε ότι είναι εξαιρετική κατάσταση και πως στα…χέρια του η ομάδα βρήκε έναν μεγάλο άσσο!

Ο εν λόγω κίπερ μπορεί να ξεκίνησε τη χρονιά ως 3ος επί της ουσίας, αλλά με μεθοδική δουλειά, υπομονή και θέληση να αγωνιστεί έφτασε στο στόχο του «κλέβοντας» της εντυπώσεις στο Βελεστίνο.

Το παιχνίδι που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του ήταν εξαιρετικά δύσκολο, παρόλα αυτά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν συγκινητικός!

Έδειξε μεγάλη σοβαρότητα, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις και ήταν εκεί και με το παραπάνω όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του. Αρκετές φορές ιδιαίτερα στην επανάληψη η πίεση ήταν μεγάλη, παρόλα αυτά ο Γεωργίου έδειξε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.  

Η θέση του τερματοφύλακα είναι σίγουρα δύσκολη και χρειάζεται να έχεις υπομονή, κάτι που έδειξε να διαθέτει και με το παραπάνω ο Αθηναίος κίπερ…

Ο ίδιος συνεχίζει την δουλειά με σκυμμένο το κεφάλι και με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία.

Τέλος να αναφέρουμε πως στο γήπεδο βρέθηκε η οικογένειά του (ήρθε από την Αθήνα για το ματς) καθώς και η κοπέλα του και σίγουρα ένιωσαν υπερήφανοι για τον Γιώργο…