Βαθμολογία

Ήττα με παράπονα για τον Δωτιέα

Ο Δωτιέας Αγιάς γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 στην έδρα του από την Α.Ε. Καραϊσκάκης και έτσι βρέθηκε σε δύσκολη βαθμολογική θέση ενόψει της συνέχειας.

Το πέναλτι (στη φάση ήταν ο Τσακάλι και ο Μπουσινάκης) στο 58’ υπέρ των φιλοξενούμενων ήταν αυτό που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Δωτιέα μιας και έτσι σημειώθηκε το 0-1 και ο Τσακάλι αποβλήθηκε.

Το συγκρότημα του Γιάννη Αλεξούλη στάθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να φτάσει σε ένα τέρμα (φάσεις έχασαν οι Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης και Κανάκης).

Μετά το γκολ οι παίκτες του Δωτιέα το πάλεψαν αν και ήταν με παίκτη λιγότερο. Ο Μπουσινάκης και πάλι στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης, Παππάς, Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Σούλι, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Κανάκης (70’ Ραμάι, 82’ Παραφέστας), Τσιρογιάννης (65’ Καφούσιας), Κορλός.

Α.Ε. Καραϊσκάκης (Γιώργος Γιάννου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Λάμπρου, Δημητρίου, Χούσος, Μάλλιος (46’ Γυφτοκώστας), Βασίλεβιτς, Αβραμίδης, Ευαγγέλου (80’ Καβαλλάρης), Μπουσινάκης, Φέτσης (59’ Κόλινς).

Διαιτητική τριπλέτα: Σκουλάς, Δόσκορης, Καραγιάννης.