Βαθμολογία

Νίκες και για τους δύο!

Νικηφόρα αποτελέσματα είχαμε για τους Παίδες και τους Νέους της ΕΠΣΛ την Τετάρτη (16/12) κόντρα στα Τρίκαλα σε αγώνες που διεξήχθησαν στη Λάρισα.

Παίδες

Με γκολ του Τσουμάνη στο 65’ η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ επιβλήθηκε της πρωτοπόρου ΕΠΣ Τρικάλων με 1-0. Η νίκη της ομάδας του Γιώργου Κεραμάρη δεν είναι αρκετή για να διεκδικήσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης μιας και απομένει μόλις μια αγωνιστική αλλά σίγουρα η εμφάνιση ήταν πολύ καλή.

ΕΠΣΛ (Γιώργος Κεραμάρης): Κολοβός, Δραγατσίκης, Τσιμπόλης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Τσαρούχας, Σούμπασης, Τσουμάνης, Πότος. Έπαιξαν και οι: Λόζιος, Αθανασιάδης, Μαναός, Ζησόπουλος.

ΕΠΣΤ (Χ. Μόρφος): Μπουρούσης, Καρακώστας Ε., Μπουνέλης, Αγραφιώτης, Γκοβίνας Α., Καραγκούνης, Καλτσάς, Τάμπος, Καρακώστας Θ., Παπαδάκος, Τσιρογιάννης. Έπαιξαν και οι: Γριζανίτης, Γκοβίνας Γ., Πλακιάς, Μπελετσιώτης, Νταϊλιάνης, Παλάντζας, Γαντζούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Ντελέζος Θ., Διαμάντης Χ.

Τα αποτελέσματα (Παίδες)

ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-2

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων 1-0

Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 10

2. ΕΠΣ Τρικάλων 9

3. ΕΠΣ Λάρισας 7

4. ΕΠΣ Καρδίτσας 2

Επόμενη αγωνιστική
(23/12, 13:00)
   

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Τρικάλων - ΕΠΣ Θεσσαλίας

Νέοι

Μεγάλη νίκη για τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ κόντρα στα Τρίκαλα με σκορ 4-1. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Λάρισας παραμένει στο κόλπο της πρώτης θέσης. Οι παίκτες του Γιώργου Καμάκα έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Το σκορ άνοιξε στο 25’ όταν ο Ζιάκας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κυρίτση Αθ. Στο 35’ ο Κονόμη έκανε το 1-1. Στο 48΄ο Χαλάτσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζιάκα έκανε το 2-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ζιάκας μετά από έξοχη ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 62΄ο Χαλάτσης με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΕΠΣΛ (Γιώργος Καμάκας): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκοβας, Αλατάς (65΄Πλατσάς), Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Αθ., Θεοχάρης (46΄Χαλάτσης), Μπατζέλας, Μπαμπαντζιάς, Κατσαρός-Βέρρος (60΄Πούλιος), Ζιάκας.

ΕΠΣΤ (Χ. Μόρφος): Κουτσάγιας, Γούλας, Τσιρογιάννης, Κονόμη, Ζαρίδας, Τσιούφης (68΄Κοθράς), Ταμπουράς (62΄ Μπακράτσας), Μαγκούτης, Δημόπουλος (71΄Μαγκλάρας), Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου.

Τα αποτελέσματα (Νέοι)     

ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-4

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων 4-1

Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 12

2. ΕΠΣ Λάρισας 9

3. ΕΠΣ Καρδίτσας 5

4. ΕΠΣ Τρικάλων 2

Επόμενη αγωνιστική
(23/12, 15:00)   
   

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Τρικάλων - ΕΠΣ Θεσσαλίας