Βαθμολογία

Μπορούσε και τη νίκη ο Τύρναβος!

Ο Τύρναβος την Τετάρτη (16/12) αντιμετώπισε τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου εντός έδρας και γνώρισε άλλη μία ισοπαλία (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Πραγματικά αυτή τη φορά η ομάδα του Τυρνάβου παρουσιάστηκε πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο, ήταν εκείνη που είχε την καθολική υπεροχή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε φάσεις δεν είχε όμως το γκολ.

Ο Πύρασος παρά την βαθμολογική του θέση δεν κατάφερνε να κάνει φάσεις εκτός από μία στο 36’ όταν ο μαχητικός Κοντοβάς έκανε σουτ μέσα στην περιοχή απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παπαγιάννης.

Και αφού ο Τύρναβος δεν κατάφερνε να μετουσιώσει τις φάσεις που είχε στο 54’ δέχθηκε το γκολ, αντέδρασε δύο λεπτά μετά και έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα όσο και να πάλεψε δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Στο 12’ καλό σουτ από τον Τσιρλίδη όταν πήρε την κόντρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Δυνατό σουτ του πολύτιμού Αϊβάζη στο 19’ που με υπερένταση έπιασε ο Χαλάτσης.

Στο 51’ πολύ μεγάλη στιγμή για τον Τύρναβο να προηγηθεί όταν ο Καρλιάμπας έβγαλε ωραία παράλληλη σέντρα και τετ α τετ τον Τσιρλίδη. Αυτός όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 54’ μετά από σύγχηση στην περιοχή της άμυνας του Τυρνάβου η μπάλα στρώθηκε στον Μαλακασιώτη και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 56’ ύστερα από κόντρα στην περιοχή του Πύρασου η μπάλα στρώθηκε όμορφα στον Τασιούλη και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Στο 68’ ένα καλό σουτ του Τασιούλη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μανιώτης (69΄Νούσιος), Τασιούλης, Λούγκος, Τσιρλίδης (77΄Χρηστίδης), Λίταινας, Σβερκούλης (86΄Κόκκορας).

Πύρασος Νέας Αγχιάλου (Στέφανος Ξηρόφωτος): Χαλάτσης, Καψιώτης, Δημητριάδης (83΄ Δαμάσκος Αθ.), Δαμάσκος Χ. (52΄Κοτζαθανάσης), Μαλακασιώτης, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης (65΄Μυργιώτης), Κοντοβάς, Αναστασίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Δραγούσης, Σιανίδης, Αβραμίδης.