Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε στο τέλος…

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αν και ήταν μια ανάσα από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Άμφισσα, τελικά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 89΄από τον Αθανασιάση και αναδείχθηκε έτσι ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Φωκικό των χιλίων προβλημάτων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία για το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά, χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος στη μάχη της σωτηρίας.

Το καλύτερο ξεκίνημα έκανε ο Οικονόμος με τον Καραγκούνη να ανοίγει το σκορ στο 25΄με κεφαλιά προλαβαίνοντας στην έξοδο τον τερματοφύλακα Κεχαγιά. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας έχασαν και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Φωκικός (Γιάννης Λύτρας): Κεχαγιάς, Καμβύσης, Λυμπέρης, Μουζασβίλι, Ζαννιάς, Ουατάρα, Μπονγκ (10' λ. τρ. Αθανασιάδης), Γεωργουσόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Σελάνσι (25' λ. τρ. Τοπούζι), Ζβίγγος (90' Σίμος).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Μάνικος (72' Σενκάι), Κορομηλάς, Πρίφτης, Μπαλής, Παπαγεωργίου, Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης, Καραγκούνης (54΄Τόλιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρώνης, Κακατσίδης, Γεωργακόπουλος (Αχαΐας).