Βαθμολογία

Λανάρας: «Θα αποτελεί πάντα μία εξέχουσα προσωπικότητα»

Εξελίξεις σημειώθηκαν στον Κίσσαβο Συκουρίου μετά τη νέα ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τον Όλυμπο Γόννων μιας και λύθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Ανδρέου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Λανάρας ο οποίος αναμίχθηκε με τα διοικητικά του συλλόγου με σκοπό να οδηγήσει τον Κίσσαβο σε υψηλές πτήσεις, με μια ευχαριστήρια επιστολή προς το πρόσωπο του Μακρυχωρίτη τεχνικού τον οποίο εκτιμά απεριόριστα, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Με τον κ. Νίκο Ανδρέου χτίσαμε μαζί από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν ένα ισχυρό αθλητικό σύνολο με στόχο τον πρωταθλητισμό αλλά και τη δημιουργία μίας «μαγιάς» ποδοσφαιριστών που θα δημιουργήσουν τον Κίσσαβο του μέλλοντος, πρωταγωνιστή σε μεγάλες κατηγορίες, εκεί δηλαδή που ανήκει.

Δυστυχώς οι πολλοί τραυματισμοί αλλά και η τύχη που, ας μη γελιόμαστε, πάντα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον αθλητισμό, ακόμη και σε κορυφαίο επίπεδο, δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να βρίσκεται στην τροχιά εκείνη που όλοι επιθυμούμε και προπαντός ο ίδιος ο κ. Ανδρέου που εργάστηκε μεθοδικά και αδιάκοπα όλο αυτό το διάστημα.

Κατανοώντας την κατάσταση που δημιουργήθηκε από τα αρνητικά αποτελέσματα, ο κ. Ανδρέου έδειξε για μία ακόμη φορά το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διέπει, διευκολύνοντας την ομάδα με την παραίτησή του.

Προσωπικά δε θεωρώ αποκλειστικό υπεύθυνο τον ίδιο για την πορεία της ομάδας για τους λόγους που προανέφερα. Για τον Κίσσαβο Συκουρίου ο κ. Ανδρέου θα αποτελεί πάντα μία εξέχουσα προσωπικότητα που προσέφερε κι αυτή στην μακρά ιστορία της ομάδας μας. Τον ευχαριστώ θερμά για την προσφορά του και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».