Βαθμολογία

Κάραγκερ: «Μερικοί της Τσέλσι το έχουν παρακάνει»

Πικρές αλήθειες για την πολύ κακή σεζόν της Τσέλσι είπε ο σχολιαστής του «Sky Sports», Τζέιμι Κάραγκερ, που δίπλα στον Φρανκ Λάμπαρντ τόνισε πως μερικοί ποδοσφαιριστές των «μπλε» το έχουν παρακάνει με τις μέτριες εμφανίσεις τους και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η κατάσταση στο «στρατόπεδό» τους δεν θα είναι ποτέ ξανά ρόδινη εάν δεν γίνει αλλαγή σε όλο το σύνολο ή στον προπονητή. Από τις δηλώσεις του, ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ δείχνει να δίνει... ψήφο εμπιστοσύνης στον «Special One».

«Νομίζω πως αυτό που εννοούσε ο Μουρίνιο με την λέξη προδομένος είναι πως κάποιοι από τους παίκτες του το έχουν παρακάνει. Με τέτοια ποιότητα δεν θα έπρεπε να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις. Έχεις κάθε δικαίωμα να μετράς ένα κακό σερί, όλοι το έχουμε περάσει ως ποδοσφαιριστές, αλλά για τέσσερα-πέντε παιχνίδια. Ίσως και λίγο παραπάνω για μια-δυο φορές στην καριέρα σου.

Όταν κοιτάς τις εμφανίσεις, ίσως να νομίζει ότι έχει δίκαιο. Γιατί αν κοιτάξουμε την Τσέλσι δεν μπορούμε να πούμε πως είναι μια ομάδα απλώς άτυχη. Βρίσκεται στους τελευταίους έξι για τα γκολ που έχει σκοράρει και γι΄ αυτά που έχει δεχθεί. Είναι εκεί που αξίζει να είναι. Δεν νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές θα επηρεαστούν από αυτά που είπε σήμερα (σ.σ χθες), πιστεύω πως έχει περάσει για τα καλά αυτός ο καιρός.

Σίγουρα υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στους παίκτες και τον προπονητή και πλέον εξαρτάται από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς τι θα κάνει. Ποιανού την πλευρά θα επιλέξει; Δεν μπορούν να κάνουν μαζί το comeback, να κάνουν σπουδαία την ομάδα και να κερδίσουν τίτλους. Θα εκπλαγώ εξαιρετικά πολύ αν συμβεί κάτι τέτοιο την επόμενη σεζόν. Είτε δεν θα βρίσκεται εκεί ο προπονητής είτε θα έχουν αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα.

Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως οι δύο πλευρές έχουν άλλα περιθώρια για να δουλέψουν μαζί, κι αυτό θα ισχύει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως ο Αμπράμοβιτς παίρνει την θέση των παικτών και ο προπονητής είναι εκείνος που αποχωρεί. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, κάτι πρέπει να αλλάξει» ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Λέστερ.