Βαθμολογία

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση ο Θεοδοσιάδης

Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας η ΑΣΑ, καθώς την τελευταία αγωνιστική των ομίλων αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση εκείνων που δεν έχουν τόσο χρόνο συμμετοχής. Όπως τόνισε, έκαναν την προσπάθειά τους, έστω κι αν δεν ευδοκίμησε και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Θα ήθελα αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Ιωαννίνων και στον κ. Πετράκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και στο πρωτάθλημα της Superleague. Όσον αφορά το αγωνιστικό, σήμερα για εμάς ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να παίξουν απέναντι σε έναν αντίπαλο Superleague. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και θα έλεγα ότι δηλώσαν ‘παρών΄ σήμερα σε μένα και ότι μπορούν να υπολογίζονται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχανε πάθος, θέληση ενέργεια και πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά.

Από εκεί και πέρα η δικιά μας πορεία σταμάτησε σήμερα εδώ για το θεσμό του κυπέλλου. Κάναμε την προσπάθειά μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Από εδώ και πέρα, το μυαλό μας και η προσπάθειά μας θα είναι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε στο Αίγιο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».