Βαθμολογία

Καβακάς: «Θα έχουμε το διάστημα να δουλέψουμε με τη διακοπή»

Το Κύπελλο Ελλάδας τελείωσε για τον Αχαρναϊκό ύστερα από την ήττα από τον Ηρακλή, με τον Τίμο Καβακά, πάντως, να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου ανέφερε ότι θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του με τη διακοπή του πρωταθλήματος και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα βρει το δρόμο της.

«Είμαι τέσσερις ημέρες στην ομάδα και αρχίζω να έχω καλύτερη άποψη για το τι χρειάζεται. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο ταξίδι και ένα άσχημο αποτέλεσμα στις Σέρρες. Υπήρχε αβεβαιότητα αν θα παίξουμε, αλλάξαμε το πρόγραμμά μας και κάναμε μία αρκετά καλή εμφάνιση.

Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν απονέμεται πάντα δικαιοσύνη. Όταν έχεις απέναντί σου μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας θα πληρώσεις τα λάθη.

Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Τα διαδοχικά παιχνίδια δεν μας βοηθούσαν να περάσουμε κάποια πράγματα. Τώρα με τη διακοπή θα έχουμε το διάστημα να δουλέψουμε. Δεν έχω παράπονο. Τα παιδιά προσπάθησαν, έκαναν τέσσερις πέντε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ήμασταν απειλητικοί, παρότι είχαμε πολλές απουσίες. Θα βρούμε τον δρόμο μας», δήλωσε ο Καβακάς.