Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας ή Αχιλλέας Φαρσάλων;

Το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Από τη μία η κορυφή εκεί που Απόλλων Λάρισας και Αχιλλέας Φαρσάλων θα παλέψουν για την πρωτιά και από την άλλη η…ουρά που φέτος θα γίνει μεγάλη «μάχη» για την υπόθεση παραμονή!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σχετικά με τις δύο ομάδες στην κορυφή που όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για μια θέση είναι ο Απόλλων Λάρισας που έχει 39 βαθμούς και ο Αχιλλέας Φαρσάλων που έχει 34.

Τα δύο ιστορικά σωματεία έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη φέτος και θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη θέση που θα οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Μιχάλης Ζιώγας έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στην ομάδα και τα αποτελέσματα δείχνουν πως η ομάδα της Φιλιππούπολης έχει βρει έναν καλό ρυθμό. Να θυμίσουμε πως την προσεχή αγωνιστική θα αγωνιστεί στο Βλαχογιάννι κόντρα στην πάντα δυνατή και υπολογίσιμη Δόξα.

Από την άλλη ο τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων Τάκης Παραφέστας έχει λίγες εβδομάδες στην ομάδα και προσπαθεί να διορθώσει ότι είναι εφικτό. Ο Αχιλλέας είναι στο -5 από την πρώτη θέση και δεν δικαιολογούνται άλλες βαθμολογικές απώλειες. Την προσεχή αγωνιστική θα αγωνιστεί στο Δαμάσι και κόντρα στην ομώνυμη ομάδα που φέτος πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά.

Η… «μάχη» για την κορυφή σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον σε ένα πρωτάθλημα που σίγουρα έχει κρατήσει όλους σε εγρήγορση!