Βαθμολογία

Έκανε την αρχή με Νταβίντοφ ο Αγροτικός Αστέρας

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας έκανε ήδη την πρώτη του κίνηση. Συγκεκριμένα, οι «σταχυοφόροι» ανακοίνωσαν ότι ο Αλεξάνταρ Νταβίντοφ υπέγραψε προσύμφωνο με την ομάδα, το οποίο θα γίνει τυπική μεταγραφή την 1η του νέου έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου με τον Αλεξάνταρ Νταβίντοφ, η μεταγραφή του οποίου θα ολοκληρωθεί και τυπικά την 1η Ιανουαρίου. Διαβάστε στη συνέχεια λεπτομέρειες για την καριέρα του, αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις ως “σταχυοφόρος”.

Ο 32χρονος (7/10/1982) μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε δέκα χρόνια με τη σερβική Χάιντουκ Κούλα (2000 - 2010, 154 εμφανίσεις, 20 γκολ), ακολούθησε η Παρτιζάν (2010 - 2013, 29 εμφανίσεις, 3 γκολ) και τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε σημαντική καριέρα στο Ισραήλ, κυρίως με τη φανέλα της Ασντόντ (2013 - 2015, 60 εμφανίσεις, 9 γκολ).

Πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιο του με την Χάποελ Κφαρ Σαμπά και καθότι πλεόν ελεύθερος ξεκινά από σήμερα προπονήσεις με τον Αγροτικό Αστέρα, ώστε από την 1η Ιανουαρίου να είναι έτοιμος να συμμετάσχει στις επίσημες υποχρεώσεις με τη νέα του ομάδα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν οργανωμένο σύλλογο και κυρίως γιατί θα δουλέψω με ένα προπονητή που γνωρίζω και εμπιστεύομαι. Ο κ. Στεβάνοβιτς είναι εξαιρετικός άνθρωπος και καλός προπονητής. Παραδέχομαι ότι δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά όσους ρώτησα για τον Αγροτικό Αστέρα μου είπαν ότι έχει δυνατή έδρα, διοικείται από καλούς ανθρώπους, έχει εξαιρετικό κλίμα και τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια για να μεγαλώσει ως σύλλογος και να δημιουργήσει νέους φιλάθλους”, δήλωσε ο Αλεξάνταρ Νταβίντοφ στο agrotikosasterasfc.gr». Παράλληλα, ο Αγροτικός Αστέρας επιβεβαίωσε και τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Άρη την Τετάρτη (30/12, 15.30) για τον Νίκο Κυζερίδη.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας επιβεβαιώνει ότι την Τετάρτη 30/12 στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση με τον Άρη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και των δύο ομάδων, Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα υγείας. Σύντομα θα εκδοθούν και τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα και θα υπάρξει αμέσως μετά νεότερη ενημέρωση για τα σημεία διάθεσης τους».