Βαθμολογία

Θετικό το πρώτο δείγμα στο Βόλο

Την επίσημη πρώτη αγωνιστική του παρουσία έκανε με πλήρη επιτυχία, το νεοδημιουργηθέν τμήμα, της συγχρονισμένης  κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. στην ημερίδα ορίων συγχρονισμένης κολύμβησης που διεξήχθη στο Βόλο το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015.

Οι μικρές αθλήτριες του ΝΟΛ αγωνίστηκαν στα τρία πρώτα αστέρια της συγχρονισμένης κολύμβησης διεκδικώντας και τελικά κερδίζοντας την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β΄ και κατάφεραν όχι μόνο να αποκτήσουν τα πρώτα αστέρια της συγχρονισμένης κολύμβησης αλλά και να τα κατακτήσουν με πολύ μεγαλύτερη βαθμολογία από το όριο του κάθε αστεριού, πάρα το νεαρό της ηλικίας τους.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν: Γκουργκούλια Αγγελική (1ο-2ο-3ο Αστέρι), Κατσογιάννη Γεωργία (1ο-2ο-3ο), Γαρυφαλλοπούλου Φωτεινή (1ο-2ο-3ο), Ολυμπίου Κατερίνα (3ο Αστέρι), Πλιάκα Ευαγγελίνα (1ο-2ο), Τσιγάρη Στυλιανή (1ο-2ο), Χατζηρεπάνη Ελένη (1ο-2ο), Κατσιούρα Ελένη (1ο-2ο) και Ντάβαρη Λουκία (1ο).

Όλοι οι στόχοι που τέθηκαν πριν τους αγώνες στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία και συνεχίζουμε δυναμικά καθώς ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας θα δώσει το παρόν με τις μικρές του γοργόνες, σε δύο κατηγορίες, στους Χειμερινούς Αγώνες τον Ιανουάριο στην Αθήνα, υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη της προπονήτριάς τους Νταβαντζίκου Γεωργίας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τις μικρές του αθλήτριες και την προπονήτριά τους για την καλή αρχή, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έκαναν τόσο καιρό. Και εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία στους επόμενους στόχους που ήδη έθεσαν.