Βαθμολογία

Δυναμικό ξεκίνημα από τη Θεσσαλονίκη η αγων. ομάδα του ΝΟΛ

Δυνατό ξεκίνημα έκανε από τη Θεσσαλονίκη η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο διεθνές meeting "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ", όπου συμμετείχαν 702 αθλητές από 6 χώρες και σπουδαία ονόματα της ελληνικής κολύμβησης.

Αν και οι πρώτοι αγώνες της σεζόν, 20 αθλητές του Ν.Ο.Λ. εξασφάλισαν τη συμμέτοχη τους στο χειμερινό και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, κατοχυρώνοντας τα απαραίτητα όρια, πραγματοποιώντας  οι περισσότεροι και νέα  ατομικά  ρεκόρ.

Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του ΑΛΗΠΡΑΣΙΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ που κολύμπησε σε 3 τελικούς: τα 200m ελεύθερο, τα 800m ελεύθερο και τα 200m ύπτιο καταλαμβάνοντας την 5η, 6η και 8η θέση, αντίστοιχα και της ΠΑΠΠΑ-ΔΑΛΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗΣ που κατάφερε να πιάσει όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Η ελπιδοφόρα αυτή εμφάνιση αποτελεί συνέχεια της περσινής εκπληκτικής χρονιάς της αγωνιστικής ομάδος και αποτελεί εφαλτήριο της επίτευξης των στόχων και για τη φετινή περίοδο.

Οι αθλητές του Ν.Ο.Λ. που πήραν μέρος σ' αυτούς τους αγώνες ήταν:  Αγραφιώτη Ιουλία, Αληπρασίτης Γιώργος,  Αληπρασίτη Σταυρούλα, Γιαννάκος Χαράλαμπος, Γκανάβα Σταυρούλα, Θεοδωρή Βαλάντω, Θεοδωροπούλου Σταυρούλα, Κανάκης Βασίλης, Καράβα Ειρήνη, Καράβα Ελισάβετ, Κολοβού Ανθή, Κώτσιου Δημήτρης, Λεοντιάδης Αποστόλης, Μπακογιάννη Μαρία, Παππά Νεφέλη, Σκάρπας Κώστας, Τόπης Βαλάντης, Τσιάρα Δέσποινα, Τσιάρα Κατερίνα, Φραγκογούλα Ευανθία, Φραγκογούλα Παυλίνα, Χαλιαμπάλια Γεωργία.

Τέλος το Δ.Σ του ΝΟΛ συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τους προπονητές τους  Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου  Μαρία  για την κατάλληλη προετοιμασία των  κολυμβητών  τόσο "εντός"  όσο  και "εκτός"  νερού. Οι εγγραφές συνεχίζονται Δευτέρα έως και Παρασκευή 17.00 - 21.00μ.μ.  στα γραφεία του συλλόγου Πάνα & Αναξαγόρα γωνία.