Βαθμολογία

Αναγγέλια μεταγραφών από Γκουλή!

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για 4 μεταγραφές τον Ιανουάριο, ανέφερε ο Νίκος Γκουλής μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ιωνικό, που βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 2-0.

Οπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, έχει μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας στο θέμα αυτό και στην κρητική ομάδα βαδίζουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.  Οπως τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ«έχουμε μιλήσει για τις μεταγραφές. Υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση. Εχουμε μιλήσει για 4 μεταγραφές. Εχουμε συζητήσει και ξέρουμε τι ζητάμε. Είναι πολύ δύσκολο αυτήν την περίοδο. Ισως προκύψει και κάτι άλλο. Θα δούμε».

Για το παιχνίδι, ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ότι «παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Παιξαμε πολύ οργανωμένα στο πρώτο ημίχρονο. Ημασταν συγκεντρωμένοι. Ο Ιωνικός ειναι η μόνη ομάδα που ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο, όσο καιρό είμαι εγώ εδώ. Προχωράμε. Υπάρχει η γνωστή πίεση στην ομάδα και μας ενδιαφέρουν οι νίκες. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Το αποτέλεσμα έρχεται μόνο όταν καταθέτεις ψυχή στο γήπεδο».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ, ο Νίκος Γκουλής, είπε ακόμη ότι «στο γήπεδο μας πάντα είμαστε οργανωμένοι. Μας έχει στιγματίσει το εκτός έδρας στο πλαστικό. Αυτή είναι η αλήθεια».

Πηγή: stoplekto