Βαθμολογία

Δεν έχουν τελειωμό οι αποχωρήσεις στην Παναχαϊκή

Μπορεί ο Νίκος Παπαδάκης να δηλώνει πως η Παναχαϊκή έχει πλάνο και να προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να καθησυχάσει τους πάντες, όμως, τα δεδομένα φαίνεται να είναι διαφορετικά.

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται με αποτέλεσμα ο Γιώργος Σπανός να είναι σε απόγνωση. Τη Δευτέρα (14/12) ο Γιώργος Λαμπρόπουλος πήγε στην προπόνηση και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Έτσι ξεκινά η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του.

Το ίδιο ισχύει και με τον Μιχάλη Καρβουνιάρη. Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, φέρεται να έχει καταθέσει και προσφυγή και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Χρήστος Αθανασόπουλος. Σε αντίθεση με τον Καρβουνιάρη δεν μπορεί να κάνει προσφυγή, αλλά θα ζητήσει και εκείνος να αποχωρήσει.

Εκείνοι που ακόμα φαίνεται να μην έχουν κατασταλάξει είναι οι Στάθης Ρόκας και Λυμπέρης Στεργίδης με τον δεύτερο να απουσιάζει εκτός Ελλάδας για το γαμήλιο ταξίδι του.

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις ήδη πολλές αποχωρήσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Υπενθυμίζεται πως έχουν κουνήσει μαντίλι οι Πινδώνης, Παπανικολάου, Κοντοδήμος, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Χατζής και Περίκο.