Βαθμολογία

ΜακΛάρεν: «Περήφανος με το πείσμα των παικτών»

Μοναδικές ήταν οι στιγμές, σύμφωνα με τον Στιβ ΜακΛάρεν, στ' αποδυτήρια της Νιούκαστλ στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με την Τότεναμ, αφού, όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές του φώναζαν και ήταν πεισμωμένοι για να πάρουν το παιχνίδι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», όπως και το έκαναν!

Οι «καρακάξες», μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ στο «St. James' Park», πέρασαν και από το Λονδίνο υποχρεώνοντας την Τότεναμ στην πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα!  

Τα «σπιρούνια» προηγούνταν στην ανάπαυλα, όμως στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν και η Νιούκαστλ έκανε το come-back για να πανηγυρίσει το σημαντικό αποτέλεσμα.  

«Είμαι περήφανος που ήμουν παρών σε αυτή τη μοναδική στιγμή στ' αποδυτήρια της ομάδας μου στο ημίχρονο... Οι παίκτες μιλούσαν μεταξύ τους, έδειχναν ότι ήθελαν να γυρίσουν το ματς, πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη και το έλεγαν συνεχώς για να συνεχίσουν την προσπάθεια μόλις βγουν ξανά στο γήπεδο. Δεν μπορούσα να τους ησυχάσω! Συνεχώς φώναζαν να βγουν έξω και να πάρουν το ματς! Ήταν εκπληκτικός ο τρόπος που αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος» είπε ο ΜακΛάρεν!