Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Τέλεια εβδομάδα»!

Ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη νίκη της Άρσεναλ επί της Άστον Βίλα, η οποία εκτός του ότι ανέβασε την ομάδα στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο μια εβδομάδα που ξεκίνησε ιδανικά με την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ επί του Ολυμπιακού.

«Ήταν τέλεια εβδομάδα για εμάς. Σπαταλήσαμε πολλή ενέργεια στο εκτός έδρας ματς που δώσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη, όμως βρήκαμε τη δύναμη να νικήσουμε και σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, όμως στο δεύτερο τα πόδια κουράστηκαν. Παίξαμε με την εμπειρία μας, ενδεχομένως σε μια δυο περιπτώσεις να σταθήκαμε τυχεροί, όμως χαιρόμαστε πολύ που τελικά πήραμε ακόμη μία νίκη εκτός έδρας», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αλσατού προπονητή, ο οποίος ρωτήθηκε στη συνέχεια για την άνοδο της ομάδας του στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ:

«Η φετινή σεζόν είναι τόσο απρόβλεπτη, που το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προετοιμάζεσαι καλά για το επόμενο ματς. Εάν παρουσιάσεις συνέπεια, θα έχεις την ευκαιρία να κατακτήσεις τον τίτλο. Αυτή είναι μια ευκαιρία για εμάς να αποκτήσουμε σταθερότητα».