Βαθμολογία

«Κεραυνοί» Αχιλλέα Φαρσάλων!

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε ο Αχιλλέα Φαρσάλων κάνοντας πολλά παράπονα για τις αποφάσεις διαιτητών, την ΕΠΣΛ και τα αρμόδια όργανα που όπως αναφέρει πλήττουν αγωνιστικά, οικονομικά αλλά κυρίως το κύρος του Αχιλλέα Φαρσάλων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τι συνεχόμενες προκλήσεις εναντίον του ιστορικότερου και πολυπληθέστερου ερασιτεχνικού  σωματείου του νομού Λάρισας  του οποίου έχουμε την τιμή να υπηρετούμε και αποκορύφωμα τις πρόσφατες  <<χειρουργικές>>  αποφάσεις διαιτητών, της ΕΠΣΛ και των αρμοδίων οργάνων της οι οποίες  πλήττουν αγωνιστικά, οικονομικά αλλά κυρίως το κύρος του Αχιλλέα Φαρσάλων καταγγέλλουμε τα εξής δημόσια:

Τις συνεχόμενες αρνητικές διαιτησίες οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να αγωνίζεται αδίκως και συνεχώς  με παίχτη λιγότερο σε κρίσιμα παιχνίδια και την επιθετική διάθεση όλων των διαιτητών εναντίον αναγνωρισμένης αξίας και ήθους  ποδοσφαιριστών μας.

Τις αυθαιρεσίες της ΕΠΣΛ η οποία την προηγούμενη αγωνιστική παραβίασε τον ΚΑΠ αλλάζοντας λίγες ώρες πριν την έναρξη συγκεκριμένου αγώνα τον εξ αρχής ορισμένο διαιτητή ,προσθέτοντας την διαιτητή η οποία είχε οριστεί να διαιτητεύσει το παιχνίδι της ομάδος μας, ορίζοντας εκ νέου λόγω κολλήματος άλλον διαιτητή την Δευτέρα όποιος είχε διαιτητεύσει παιχνίδι της ίδιας αγωνιστικής που απαγορεύεται από τον ΚΑΠ.

Τις άδικες τιμωρίες αξιωματούχων της ομάδας και  τα πρόστιμα για συμπεριφορές οπαδών τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας και εκ του πονηρού.

Κύριε πρόεδρε της ΕΠΣΛ ως πρώην πρόεδρος ετέρου σωματείου της κατηγορίας είναι θεμιτό να είστε συναισθηματικά δεμένος μαζί του, ως εκλεγμένος πρόεδρος όμως της ΕΠΣΛ έχετε υποχρέωση το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσης οροις.

Κύριε Αναπληρωτή πρόεδρε της ΕΠΣΛ ως πρώην πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων και λόγο της θέσης σας στο Δ.Σ. της  ΕΠΣΛ  απορούμε ειλικρινά και λυπόμαστε  για την στάση  που κρατάτε  εναντίον της ομάδος, γιατί άραγε; μην ξεχνάτε όμως ότι εκλέγεστε από τα σωματεία της επαρχίας και έχετε υποχρέωση να σέβεστε την ψήφο τους.

Γνωρίζουμε ότι πολεμάμε  μόνοι μας εναντίον όλων, όμως δεν μας φοβίζουν οι συνεχείς αδικίες γιατί έχουμε μαζί μας μια ολόκληρη πόλη και μια επαρχία που μας στηρίζει καθημερινά και μας δίνει δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.

Δηλώνουμε ότι θα προστατεύσουμε την ομάδας με κάθε  τρόπο και κόστος εναντίον οποίου βάλλει κατά της ιστορίας του. Κύριοι της ΕΠΣΛ η ευθύνη είναι αποκλειστικά στα δικά σας χέρια. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φιλάθλους μας και όλους όσους αληθινά είναι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.