Βαθμολογία

Κόκε: «Διασκέδαση για μένα να παίζω σε αυτό το γήπεδο»

Το πρώτο του γκολ ύστερα από την επιστροφή του στον Άρη έβαλε ο Σέρχιο Κόκε στη νίκη με 4-1 επί της Θύελλας Φιλώτα και ο Ισπανός άσος ήταν περιχαρής μετά το τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, λοιπόν, δήλωσε ευχαριστημένος για το γεγονός ότι έπαιξε και στα 90 λεπτά, ενώ τόνισε ότι διασκεδάζει πάντα να αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έπαιξα όλο το ματς. Η αλήθεια είναι ότι από το 60' και μετά μου έλειψε ο ρυθμός.

Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι το τελευταίο γκολ, αλλά το τελευταίο ματς. Δεν είναι το ίδιο από την Α' Εθνική να παίζεις στη Γ' Εθνική. Παρ' όλα αυτά, όπου και βρισκόμαστε το να παίζεις σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι ξεχωριστό και μία διασκέδαση για μένα, γιατί κάποια στιγμή για όλους τους παίκτες αυτό θα τελειώσει», ανέφερε ο Κόκε. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το ματς: «Πιστεύω ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε γκολ και σε αρκετές στιγμές διασκεδάσαμε και τον κόσμο που ήρθε».

Για τη συνύπαρξή του με τον Ανδρέα Τάτο στην ενδεκάδα: «Μου άρεσε πάρα πολύ που έπαιξα μαζί του. Έχει μεγάλη ποιότητα και πάντα μεταξύ δύο παικτών με τέτοια ποιότητα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα».