Βαθμολογία

Βαζάκας: «Έπαιζε η γυναίκα μου με την ερωμένη μου...»

Με πολύτιμο βαθμό έφυγε η Λαμία από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, με τον Γιώργο Βαζάκα να μην κρύβει ότι φορτίστηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε αντίπαλος των «κυανέρυθρων». Ο έμπειρος τεχνικός, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι έπαιξαν στο κυριακάτικο (13/12) ματς... η γυναίκα του με την ερωμένη του.

«Ξέρετε πολύ καλά τι σχέση έχω με τον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου. Τα Τρίκαλα είναι δική μου πόλη, είμαι δεμένος μαζί της και όπως είπα, χωρίς να θίξω πράγματα και καταστάσεις, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω γιατί θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου. Βλέπετε ότι είμαι φορτισμένος. Ευχαριστώ τον κόσμο που με υποδέχθηκε, ξέρει ότι είναι μέσα στην καρδιά μου. Σήμερα έπαιζε ο επαγγελματισμός με μια ομάδα που έχω στην καρδιά μου. Χαίρομαι για το αποτέλεσμα, σίγουρα στεναχωρήθηκε αυτή η ομάδα που αγαπάω. Σήμερα έπαιζε η γυναίκα μου με την ερωμένη μου, οπότε δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαμογελάσω», ανέφερε ο Βαζάκας.

Και πρόσθεσε: «Σε μια έδρα όπως είναι τα Τρίκαλα, φοβερή ατμόσφαιρα και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου έπαιξαν όπως έπρεπε να παίξουν. Η Κέρκυρα, ο Απόλλων, η Λάρισα και τα Τρίκαλα είναι τέσσερις ομάδες από τις πιο ποιοτικές της κατηγορίας. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, έχει κίνηση. Επειδή τη γνώριζα την ομάδα, δουλέψαμε, κλείσαμε τους χώρους και όσο μπορέσαμε, κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Είχαμε την ευτυχία να προηγηθούμε. Όσο για το γκολ που δεχτήκαμε δεν σφύριξε φάουλ πάνω στον Καραγιάννη και στην εξέλιξη της φάσης τα Τρίκαλα το εκμεταλλεύτηκαν και μας ισοφάρισαν. Νομίζω εκεί ο διαιτητής έκανε λάθος.

Είχαμε ικανότητα, γιατί δεν πιστεύω στην τύχη, αλλά στη θεία πρόνοια. Πήραμε αυτό το πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Η Λαμία παρότι πέρασε πολλά προβλήματα, ισορρόπησε και ίσως είναι η ώρα να παλέψει και να μπει στο γκρουπ της κορυφής. Δίνω συγχαρητήρια στον Παναγόπουλο για την ομάδα που έχει κάνει, δίνω συγχαρητήρια στον κόσμο των Τρικάλων που στηρίζει και έχει αυτή τη δυναμική, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους της Λαμίας που ήρθαν και στήριξαν την ομάδα. Πιστεύω ότι φεύγουν χαρούμενοι από τη διάθεση και την παρουσία των παικτών μου. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι για εμάς είναι μονόδρομος το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι καθοριστικό για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε την κορυφή».

Επίσης, δεν απέφυγε να χαρακτηρίσει τον Χρήστο Γιαλιά ως την καλύτερη λύση για τον ΑΟΤ, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους δεν τα βρήκαν στη σύντομη συνύπαρξή τους στους Θεσσαλούς.

«Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναγόπουλο ο οποίος έχει κάνει καλή ομάδα, εύχομαι στα Τρίκαλα να βγουν στην Α΄ Εθνική γιατί είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν τόσο κόσμο και δικαιούνται να πάνε στην Α' Εθνική. Ο Γιαλιάς είναι επιχειρηματίας. Μπορεί να μου στέρησε να δουλέψω στην ομάδα που αγαπάω, αλλά ήταν η μοναδική λύση που μπορούσε να γίνει στην ομάδα των Τρικάλων. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Έχει την οικονομική ευχέρεια, έχει την τρέλα σαν πρόεδρος να ανεβάσει την ομάδα παραπάνω.

Αντισταθμίζονται τα πράγματα. Εγω στεναχωρήθηκα που έφυγα απο την ομάδα της καρδιάς μου, αλλά δεν ταίριαζε η φιλοσοφία. Μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει. Εγώ δεν αλλάζω, είμαι 23 χρόνια προπονητής. Δεν άλλαξα τόσα χρόνια. Αν αλλάξει ο Γιαλιάς φιλοσοφία, ίσως κάποτε να συνεργαστούμε. Όπως σκεφτόταν, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε επαφή. Δεν παύει όμως να είναι η ιδανική λύση για τα Τρίκαλα. Και πρέπει να τον στηρίξει ο κόσμος γιατί έχει και την τρέλα και τη διάθεση να ανεβάσει τα Τρίκαλα ψηλά», είπε ο τεχνικός της Λαμίας.