Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Είχαμε υπομονή, δεν αγχωθήκαμε»

Συνέχεια στις νίκες έδωσε η Κέρκυρα με το 1-0 επί του Παναιγιάλειου και ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν ήρεμοι και δεν αγχώθηκαν, ενώ χαρακτήρισε «κλειδί» για την εξέλιξη του ματς την αλλαγή σχηματισμού, με τον Κρητικό να είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ.

«Σπουδαία νίκη για εμάς απέναντι σε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που ήρθε να κλείσει τους χώρους και να μας βρει ανοικτούς στην κόντρα και να κάνει ζημιά. Με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που κινδυνεύσαμε, ήμασταν καλά ισορροπημένοι στο κομμάτι της επίθεσης. Ο Παναιγιάλειος έκανε κάποιες φάσεις όταν βρήκε χώρο, αλλά γενικά είχαμε πολύ καλή κατοχή, υπομονή, ψάχναμε τη φάση μέχρι το τέλος και τελικά τη βρήκαμε από στημένη.

Κερδίσαμε ένα ακόμα παιχνίδι. Μέσα από τις νίκες χτίζεται η αυτοπεποίθηση. Μέχρι τη διακοπή να δούμε και το επόμενο παιχνίδι, να έχουμε τους βαθμούς που πρέπει. Και πιο καλή παρουσία θα έχουμε και η εικόνα μας θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και στον κόσμο που δεν μας άγχωσε, μας εμψύχωσε και μας βοήθησε.

Ενώ είχαμε κατοχή κυκλοφορίας δεν ήμασταν αποφασιστικοί στα τελειώματα των φάσεων. Πλαγιοκοπήσαμε, βάλαμε την μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Με τον χρόνο θα τα φτιάξουμε και θα δώσουμε γρήγορα λύσεις. Η ομάδα έδειξε υπομονή, ηρεμία και δεν αγχωθήκαμε. Πατήσαμε πάνω στο πλάνο και ήταν σημαντικές οι δύο αλλαγές με την αλλαγή σχηματισμού. Παίξαμε με ένα αμυντικό χαφ, τον Κρητικό, μεσοεπιθετικά με τον Ζορμπά και τον Ντουαλά. Βοήθησε την ομάδα αυτή η αλλαγή. Μακάρι πάντα να βρίσκουμε τον τρόπο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα», δήλωσε ο Βοσνιάδης.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο, σχολίασε: «Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ανοικτά ότι κάτι γίνεται. Πρέπει να πάμε με υπομονή στο επόμενο ματς. Όπου χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα θα την έχει.

Θα κάνουμε μία βελτίωση του ρόστερ. Ελπίζουμε να γίνουν καλές επιλογές και να βοηθήσουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες».

Τέλος, αναφορικά με τη μάχη για την άνοδο επισήμανε: «Θα γίνει μάχη μεταξύ των τεσσάρων που ξεχώρισαν. Όποιος δείξει χαρακτήρα, δεν έχει εσωτερικά προβλήματα, έχει τύχη και σταθερότητα θα διακριθεί. Γενικά είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας. Έχει ποιότητα και εμπειρία».