Βαθμολογία

Mαραντάς: «Δεν έχουμε αποτελεσματικότητα...»

Ο Παναιγιάλειος το πάλεψε πολύ ενάντια στην Κέρκυρα, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό από το παιχνίδι με τους Φαίακες. Για τον Γιώργο Μαραντά, πάντως, αυτό οφείλεται στην έλλειψη αποτελεσματικότητας που έδειξαν οι παίκτες του στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ ο τεχνικός των «μελανόλευκων» σημείωσε ότι η ομάδα του άξιζε την ισοπαλία.

«Δεν είναι εύκολο για μένα να κάνεις τόσες ευκαιρίες. Για μένα η Κέρκυρα είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ. H ομάδα μας δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά δεν έχει αποτελεσματικότητα. Αυτό μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει. Και θα κάνουμε κι άλλες νίκες.

Ξεκινήσαμε στο πρώτο ημίχρονο αρκετά καλά και είχαμε τρεις ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι δεν κινδυνεύσαμε, αλλά όταν δεχτήκαμε το γκολ δεν υπήρχε χρόνος για να αντιδράσουμε.

Δικαιούμασταν τον έναν βαθμό. Έχω την εικόνα που περίμενα. Η νίκη της Κέρκυρας, βέβαια, είναι δίκαιη. Να δούμε τη συνέχεια. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Έχουμε βάλει ένα στόχο με τους παίκτες και θέλω να παραμείνουμε μέσα σε αυτόν», δήλωσε ο Μαραντάς.