Βαθμολογία

Καθάρισε ο Τζουμάκας το ντέρμπι

Ο Δαμασιακός φιλοξένησε την γειτονική Δόξα Βλαχογιαννίου στο τοπικό ντέρμπι και την κέρδισε με 2-1. Πρωταγωνιστής ο Τζουμάκας που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και την οδήγησε στη νίκη.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τζουμάκας θα πλασάρει σωστά για το 1-0 ενώ το 2-0 θα το κάνει με τον ίδιο τρόπο μετά από ασίστ του Λόλα στο 41’. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Πατσιωτό και Ζερδαλή.

Στο 68’ ο Πατσιωτός θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και θα κερδίσει πέναλτι που θα το εκτελέσει ο ίδιος αλλά θα αστοχήσει. Σε αυτή την φάση ο Καρακάνος θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αφήσει την ομάδα του με δέκα.

Πέντε λεπτά μετά όμως οι φιλοξενούμενοι θα βρούνε δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ζηρδέλης να παίρνει την πάσα από τον Κοντοθανάση Δ. και θα μειώσει σε 2-1 όπου ‘ήταν και το τελικό.

Μάλιστα στο 84’ ο Κοντοθανάσης Δ. θα βρει το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για τρίτο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε δύο φορές ο Λόλας.

Δαμασιακός (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Αυλογιάρης, Μπακαΐμης, Τσιάλτας, Γανός, Γεωργατζιάς, Μουσιάρης, Λόλας, Τζουμάκας.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς (12′ λ.τ. Ξεσφίγγης), Αλεξίου, Μπουζούκας (46′ Κοντοθανάσης Βρ.), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Ζηρδέλης, Μήσιος Δ., Κοκόμπελης, Πατσιωτός, Ξεφτέρης (46′ Κοντοθανάσης Δ.).

Διαιτητής: Κουκούλης. Βοηθοί: Καραμπούλας, Χατζηλιώντας.