Βαθμολογία

Έφτανε το ένα γκολ…

Το Αβέρωφ Λάρισας φιλοξένησε την Δήμητρα Γιάννουλης και ηττήθηκε με 0-1. Το γκολ του Μανάκα ήταν αρκετό για την Γιάννουλη να πανηγυρίσει τη νίκη.

Μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Χατζή Κ. Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν το 0-1 με τον Μακρή να σεντράρει και τον Μανάκα να ανοίγει το σκορ. Μάλιστα ο Κατσαμάκας είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 στο 44’ αλλά ο Μάνος θα μπλοκάρει την κεφαλιά του.

Στην επανάληψη δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Μόνο ένα χαμένο πέναλτι! Ο Κατσαμάκας θα το κερδίσει ο ίδιος θα αναλάβει την εκτέλεση αλλά δεν θα σκοράρει με το σκορ να μένει 0-1.

Αβέρωφ Λάρισας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μάνος, Γενιτσεφτής, Μούτζιος, Σιαμαντούρας (85’ Γκουτσιούδης), Κουτσάκης, Ζαφειρούλης, Γιώργης (70’ Καραλής), Κοφός, Χατζής Κ., Σχοινάς, Ράπτης (60’ Ελευθερόγλου).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιώτου, Κουρούτσαλης, Καλούσης, Εμανουήλ, Αμπατζίδης, Μπάμπαλης, Μανάκας, Θώμος (25’ λ.τ Κουτρουμπής), Χατζηγεωγίου (70’ Μηνάς), Μακρής, Κατσαμάκας (88’ Μαντζαφλάρας).

Διαιτητής: Καραγιάνννης. Βοηθοί: Μακρής, Τσατσαρώνης.

Βασίλης Παπαχατζής