Βαθμολογία

Με Μαλάκο τα Φάρσαλα

Το γκολ του Μαλάκου ήταν αρκετό για τον Αχιλλέα Φαρσάλων να επικρατήσει την Αναγέννηση Καλοχωρίου με 1-0. Στο 14’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Οικονόμου να παίρνει την κεφαλιά από σέντρα του Βούλγαρη και την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Δέκα λεπτά μετά ο Βούλγαρης θα κάνει τη σέντρα με τον Μαλάκο να πλασάρει σωστά για το 1-0.Απο εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τον Σπυρόπουλο 3 φορές και τον Μάρκου. Από την άλλη ο Αχιλλέας απείλησε κυρίως με τουε Πλιάγκα και Νεμπεγλέρα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Βούλγαρη που χθες η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ενα υγιέστατο αγοράκι.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Τσανάκας, Οικονόμου, Κουρούμαλος, Καραμπούλας, Κομισόπουλος (65’ Μπλατσέρι), Νεμπεγλέρας, Τσετιροκλής, Πλιάγκας (60’ Τλούπας), Βούλγαρης, Μαλάκος (75’ Ζαγκανάς).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης, Μηλιόπουλος, Σαμαράς (75’ Φούντας), Νεστορίδης, Σπυρόπουλος (82’ Παιδής), Βενέτης, Έξαρχός, Μακανίκας, Μάρκου (50’ Ταρταμπούκας), Μπούνα.

Διαιτητής: Βλιώρας. Βοηθοί: Νατσιούλας, Πατέτσος.

Βασίλης Παπαχατζής