Βαθμολογία

Τρίποντο – ανάσα για τον Αμπελωνιακό!

Ο Αμπελωνιακός πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στη Νεάπολη κερδίζοντας τον Ηρακλή Λάρισας με 1-2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία αφού και οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στην βαθμολογία και ήθελαν τη νίκη. Τελικά οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε χαμογέλασαν ενώ οι γηπεδούχου είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση για την υπόθεση παραμονή.

Το ματς είχε ρυθμό, όχι πολλές φάσεις αλλά ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Στο 40’ ο Φιλίππου έκανε το σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Στο 41’ ο Βούκιας με μακρινό σουτ έκανε το 0-1, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα (0-1). Στο 57’ ο Ψύρρας έκανε ένα συρτό σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 58’ ο Μπέης το σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 63’ ο Ψύρρας με εξαιρετικό σουτ ψυλοκρεμαστό από πλάγια δεξιά κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2. Στο 77’ ο Μαυρομάτης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 με την ευκαιρία να ξεκινά από κόρνερ. Τελευταία φάση στο 86’ για τον Αμπελώνα, όταν ο Χατζούλης σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης): Καλαμάτας, Μπαλαμώτης, Λαβαντσιώτης, Λιάκος, Ορλάντο, Ταστεμερίδης, Τσιάτας (65’ Παπαδάμου), Ντουνούδης (78’ Κατσαρός), Μαυρομάτης, Φιλίππου, Μπάμης.

Αμπελωνιακός (Χρήστος Πετρίκης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Τζιαρτζάνη, Φετάου, Γκόλτσος, Χατζούλης, Γρηγορίου, Ψύρρας (80’ Ροντούλης), Πούλιος (67’ Καρυπίδης), Μπέης, Βούκιας (84’ Λιόντος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Ντελέζος Θ., Κομισόπουλος.