Βαθμολογία

Μοίρασμα στην Γλαύκη

Η Δάφνη Γλαύκης φιλοξένησε τον Αετό Αμυγδαλέας σε ένα παιχνίδι που δεν είχε νικητή με τελικό σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και μόλις στο 8ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαυρουδή. Την εκτέλεση θα την αναλάβει ο Πίρε και θα ανοίξει το σκορ. Είχαν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Πίρε και Μαυρουδή να μην τα καταφέρνουν.

Στην επανάληψη ισορροπήθηκε το παιχνίδι. Ο Αετός συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες με τους Πίρε και Κυριάκο ενώ οι γηπεδούχοι με τους Βεργή, Αγγελακόπουλο, Φώτο και Μπατσογιάννη. Η ισοφάριση θα γίνει στο 70’ με το δυνατό σουτ του Τσόμη Ν. Να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι στο 46’ που δεν δόθηκε.

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσόμης Β. (70’ λ.τ. Τσούτσας), Υφαντής, Μπιρέλ, Αλεξανδρής (40’ λ.τ Τσόμης Ν.), Κολιοφούτης, Βεργής, Μπατσογιάννης, Φώτος, Αγγελακόπουλος.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Πατζιάνας, Σερακιώτης, Ευαγγελούλης, Πρίφτης (92’ λ.τ Χατζηιωανίδης), Παπαλωστούλας, Σιούτας Δ-Σ., Καφές, Κυριάκος, Μαυρουδής (93’ Κουτής), Πίρε, Ανδρεανόπουλος (46’ λ.τ Βαΐτσης).

Διαιτητής: Τσιτσανούδης. Βοηθοί: Γκανάτσιου, Αναστασίου.

Βασίλης Παπαχατζής