Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Σημαντική ανάσα πήρε ο Κισσαμικός κάμπτοντας το Σάββατο (12/12) την αντίσταση του Πανελευσινιακού με 1-0, κάτι που χαροποίησε και τον προπονητή του.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι ήταν κομβικής σημασίας το τρίποντο σε αυτό το ματς, ενώ για άλλη μία φορά υπογράμμισε πως δεν αλλάζουν οι στόχοι των Χανιωτών.

Αναλυτικά: «Ήταν πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ειδικά μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στην έδρα μας από τον Ολυμπιακό Βόλου. Είπαμε όλη την εβδομάδα ότι αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε πάση θυσία. Πράγματι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, είχε γίνει πολύ βαρύ το γήπεδο με τη βροχή, αλλά δικαιωματικά κέρδισε η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Δεν απειληθήκαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εκτός από τη φάση του 90’, όπου ήταν μια σημαντική φάση για την ομάδα της Ελευσίνας.

Είχαμε τον έλεγχο, προσπαθούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα σε αυτόν τον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά σίγουρα φάνηκε και η πίεση που είχαν τα δικά μας παιδιά, από το γεγονός ότι ήθελαν να πάρουν το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μας δώσει μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είχαμε έναν έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να γίνουμε όσο απειλητικοί θα θέλουμε να γίνουμε στα επόμενα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια.

Η ομάδα είχε ένα καλό ξεκίνημα και δημιουργήθηκαν πολλές προσδοκίες, αλλά εγώ και τα παιδιά ξέρουμε που πατάμε και ποια είναι αυτή η ομάδα και τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας, είπαμε ότι κάποια στιγμή θα δυσκολευτούμε σε αυτήν την κατηγορία, στην οποία θέλουμε να παραμείνουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, γιατί πίστεψαν μέχρι το τέλος ότι μπορούμε να πάρουμε και πήραμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα να δούμε αν θα γίνουν παιχνίδια ή όχι. Καλό είναι να γίνουν και να παίζουμε, γιατί μετά τα βρίσκεις μπροστά σου αυτά τα παιχνίδια.

Να δώσω συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους και για τη διαιτησία θα πω ότι δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Αυτό και τίποτα άλλο…».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Κισσαμικού μίλησε ο Δημήτρης Σουμπασάκης, που ανέφερε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι όσον αφορά τη δύναμη, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και δεν μας άφησε, ούτε εμάς, ούτε την άλλη ομάδα να δείξουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το ματς, αν και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις τελικές που θέλαμε. Πιστεύω ότι το θέλαμε πιο πολύ και γι’ αυτό πήραμε το παιχνίδι. Για αυτά που λένε για τη διαιτησία πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα και γι’ αυτό κερδίσαμε. Θέλω να ευχηθώ στον Πανελευσινιακό καλή συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μας, τους προπονητές μας και όλο το επιτελείο, γιατί από την αρχή της χρονιάς πιστέψαμε σε αυτή την πορεία και πιστεύω ότι πάμε όσο μπορούμε καλύτερα. Τώρα για τη συνέχεια θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Θέλω να πω και γι’ αυτές τις άγιες ημέρες που έρχονται υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο».