Βαθμολογία

Φωνάζει ο Πανελευσινιακός

Πολλά ήταν τα παράπονα που είχε ο Πανελευσινιακός από τον διαιτητή Σωτηριάδη και τους βοηθούς του στην ήττα από τον Κισσαμικό το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12).

Με δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Σπυρίδων Δημόπουλος, χαρακτήρισε τη διαιτησία «χειρουργική» τονίζοντας ότι οι Ελευσίνιοι θα έπρεπε να έχουν πάρει ένα πέναλτι μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Κύριοι της ΚΕΔ, σήμερα ήμασταν στο ίδιο έργο, θεατές. Είπαμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την διαιτησία γιατί γινόμαστε γραφικοί. Με το σημερινό όμως δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι, καθώς είχαμε μια απαράδεκτα χειρουργική διαιτησία. Πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και αποβολή με κόκκινη κάρτα του αντιπάλου μετατράπηκε από τον διαιτητή σε επιθετικό φάουλ και κίτρινη κάρτα στον παίκτη μας Ζήση Ναούμ.

Σε όλο το παιχνίδι δεν μας άφησε να βγούμε από την περιοχή μας, με ανύπαρκτα φάουλ καθώς και οφσάιντ. Ευχαριστούμε τους κύριους αυτούς για την εκπληκτική παράσταση που έδωσαν ακόμα μια φορά. Μετά τιμής, ο πρόεδρος Σπυρίδων Δημόπουλος».